Historien
om Sommerfuglene mine ……

“Jeg lå godt avspent på gulvet etter en herlig yogatime med Grethe Nina Aske. Mens vi ligger der alle sammen ser jeg plutselig en sommerfugl som svermer rundt meg for mitt indre øye. Den er nydelig! Den er så fri, så ubekymret og nysgjerrig – Den eier verden. Så sårbar men endog så sterk… Den lander så på fingeren min. Jeg ser det helt klart og tydelig, og under danner linjene seg, akkurat slik som du ser ringen. Den sitter der og viser seg frem, og jeg får det travelt med å komme meg hjem å forevige denne vakre sjel <3 “

Resultatet ble ørepynt, 2 størrelser i anheng (du kan evt. bestille den str. du ønsker så lager jeg det), ring, spenne, mansjettknapper, slipsnål og hattenål.

Jeg har veldig sansen for at mann og kvinne kan matche hverandre, men også at mannen kan pynte seg vel så mye som kvinnen.

mvh

Bibbi

Galleri